ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Ο Αλέξανδρος Γερασίμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982, ένα βράδυ που δεν έβρεχε μονότονα ούτε μέχρι το ξημέρωμα. Ασχολείται με την μουσική από μικρή ηλικία και παίζει τύμπανα, παραδοσιακά κρουστά, ούτι και ταμπουρά. Κρουστοντράμερ στο μουσικό σχήμα του, τους The Little Dark Orchestra, ένα όχημα μουσικής έκφρασης και ελευθερίας όπως λέει ο ίδιος. Από το 2002 δουλεύει στο ραδιόφωνο, και αρθρογραφεί σε διάφορα μέσα (MyAegean, Rockap, Jazzbluesrock.gr, Urban Style Magazine, Αλμυρό φυστίκι, toperiodiko.gr, Κόκκινη Καρφίτσα όπου επιμελήθηκε το προμο και τις μουσικές εκδόσεις του περιοδικού). Εχει στήσει φεστιβάλ και προτζεκτ που έχουν βγει μέσα από τα κινήματα και έχει εργαστεί σε αρκετές καλλιτεχνικές παραγωγές.

Εχει φτιάξει ραδιοφωνικά πρότζεκτ πάντα με καλεσμένους στο στούντιο… Ράδιο Αίολος Μυτιλήνης, Octava Radio, Ερτοπεν, Πορτοκαλί, M-word radio, ξανά Πορτοκαλί, beton 7 art radio.

Αυτή την περίοδο τον συναντάτε στο Πορτοκαλί και στο διαγαλαξιακό Radiobubble, ενώ κείμενα του και συνεντεύξεις θα διαβάσετε στο περιοδικό Μετρονόμος και στο συλλογικό και ανεξάρτητο 3point magazine.
Μότο του είναι οι στίχοι του τραγουδιού “Μετερίζι” του καινούργιου σχήματος Πανδαιμονία: “…για να χει ελπίδα ο καιρός πρέπει να τον αλλάξεις”. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την καταγραφή τοπικών ακουσμάτων από ολόκληρη την Ελλάδα και μαζεύει ελιές στο χωριό του την Αγιάσο της Λέσβου.Υποστηρίζει τον Αστέρα Εξαρχείων.Current track

Title

Artist

Background