ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μετεκλογικά και λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού “40 εβδομάδες”, ο Ορέστης Ντάντος έρχεται στο portokaliradio.gr για μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ.

Την Τετάρτη 3/7 Στην εκπομπή “Ένα βιβλίο και μία ιστορία” με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ είναι καλεσμένος ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης με τον οποίο συζητάμε για το αγαπημένο του βιβλίο…

Στις 26 Ιουνίου στην εκπομπή του Βαγγέλη Παπαμιχαήλ στο portokaliradio.gr “Ένα βιβλίο Και μία ιστορία” καλεσμένος είναι ο κύριος Πάνος Λάμπρου (δημοσιογράφος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα δικαιωμάτων) με τον οποίο συζητάμε για το βιβλίο του “Στη χώρα των κλουβιών”

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στην εκπομπή του Βαγγέλη Παπαμιχαήλ “Ένα βιβλίο και μια ιστορία” στο portokaliradio.gr καλεσμένη θα είναι η εκπαιδευτικός και Πρόεδρος της Μη κυβερνητικής Οργάνωσης «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» κ. Στέλλα Μπελιά με την οποία θα συζητήσουμε για το αγαπημένο της βιβλίο αλλά και για διάφορα άλλα θέματα.

Σπύρος Ε. Σακκάς “ΚΡΑΑ! ΚΡΟΟΟ!! Ιστορίες γύρω απ’τη φωτιά” 2017 Την Τετάρτη 22 Μαΐου καλεσμένος στο portokaliradio.gr και στην εκπομπή “Ένα βιβλίο και μια ιστορία”είναι ο συγγραφέας Σπύρος Σακκάς με τον οποίο θα μιλήσουμε για το βιβλίο του “ΚΡΑΑ! ΚΡΟΟΟ!! Ιστορίες γύρω απ’τη φωτιά” Τα παλιά τα χρόνια στα χωριά, όταν οι άνθρωποι ζούσαν χωρίς […]

Την Τετάρτη 15 Μαΐου στην εκπομπή “Ένα βιβλίο και μια ιστορία” με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ είναι καλεσμένη η δημοσιογράφος και δημιουργός του ντοκιμαντέρ “Χρυσή Αυγή Προσωπική Υπόθεση” Ανζελίκ Κουρούνη η οποία θα μας μιλήσει για το αγαπημένο της βιβλίο αλλά και για το νέο ντοκιμαντέρ όπου ετοιμάζει για την Χρυσή Αυγή. goldendawnapublicaffair.com

Την Τετάρτη 8 Μαΐου στην εκπομπή “Ένα βιβλίο και μία ιστορία” με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ (μία ημέρα πριν την πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της) είναι καλεσμένη η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με την οποίο θα μιλήσουμε για το βιβλίο της “Πέντε Ομιλίες για το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων”

Την Τετάρτη 16 Απρίλη στην εκπομπή ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ θα είναι καλεσμένος ο Θανάσης Κάππος με τον οποίο θα συζητήσουμε για το βιβλίο του Αριστερά Πολιτική και Ποδόσφαιρο.

Την Τετάρτη 10 Απρίλη στην εκπομπή ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ θα είναι καλεσμένη η συγγραφέας Πέλα Σουλτάτου με την οποία θα συζητήσουμε για τα βιβλία της Ανκορ και Ανάποδες στροφές… Στο τρίτο μέρος της εκπομπής θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Θανάση Καμπαγιάννη ο οποίος είναι ένας εκ των […]

Στην σημερινή εκπομπή “ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ” είναι καλεσμένος ο Καθηγητής και συγγραφέας Γιώργος Μπουγελέκας με τον οποίο θα συζητήσουμε για το μυθιστόρημα του “Ο εγγονός της Άννας”


Current track

Title

Artist

Background