ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ' ΟΡ ΑΝΤΖ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΜΠΩΤΛΑΙΡ Την Τρίτη 2 Ιουλίου στην εκπομπή “Λίμπρο Ντ’όραντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία” στο Ράδιο Πορτοκαλί, ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τη μεταφράστρια και συγγραφέα Μαριάννα Παπουτσοπούλου, με αφορμή τη μετάφραση του συνόλου του έργου Κάρολου Μπωντλαίρ “Τα άνθη του κακού” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κουκούτσι. Η μετάφραση αφορά την […]

ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ Την Τρίτη 18 Ιουνίου στην εκπομπή Λίμπρο Ντ’όραντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία” στο Ράδιο Πορτοκαλί, ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τη συγγραφέα Εβίτα Καραγεώργου με αφορμή το βιβλίο «Το τέλος, γένους θηλυκού» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μωβ Σκίουρος” και θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 19/6 στο χώρο των εκδόσεων, Πλατεία Καρύτση […]

Την Τρίτη 11 Ιουνίου στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τον συγγραφέα Δημήτρη Τσεκούρα με αφορμή το βιβλίο του «Η πόρτα» εκδ. ‘Ερμα. Δυο λόγια για το βιβλίο Ο άνθρωπος της ιστορίας μας, ένας διανοούμενος –μάλλον− πενηντάρης, που φέρνει κάπως στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο, ζει μόνος. Και […]

Την Τρίτη 7 Μαΐου στο Πορτοκαλί Ραδιόφωνο στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τον συγγραφέα Δημήτρη Χριστόπουλο με αφορμή το βιβλίο του “Σπουδή στο κίτρινο”.

Σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου, στις 3 μ.μ στο Πορτοκαλί Ραδιόφωνο στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τη συγγραφέα και κριτικό λογοτεχνίας Σταυρούλα Παπασπύρου με αφορμή το βιβλίο της “Χωρίς μαγνητόφωνο”. (Συναντήσεις με σύγχρονους Έλληνες λογοτέχνες).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ. Σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» θα μιλήσουμε για τη Έκθεση Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια 2019 και τις βιβλιοθήκες της πόλης.

IN MEMORIAM ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΒΑΛΗ Σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου, ση εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» είναι αφιερωμένη ζωή και το έργο του ποιητή Γιώργου Ρούβαλη. Καλεσμένη του Πέτρου Κακολύρη η ποιήτρια και μεταφράστρια Αμαλία Ρούβαλη, αδελφή του ποιητή.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΣΙΝΗ Την Τρίτη 19 Μαρτίου, η εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» είναι αφιερωμένη στις εκδόσεις Ασίνη. Καλεσμένος του Πέτρου Κακολύρη, είναι ο υπεύθυνος των εκδόσεων Δημήτρης Μπαχάρας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΣΙΝΗ Την Τρίτη 19 Μαρτίου, η εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» είναι αφιερωμένη στις εκδόσεις Ασίνη. Καλεσμένος του Πέτρου Κακολύρη, είναι ο υπεύθυνος των εκδόσεων Δημήτρης Μπαχάρας.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ …ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Την Τρίτη 5 Μαρτίου, στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο «Ενα κουτί στη θάλασσα» εκδ. Μίνωας. Ποιος είναι ο καλεσμένος μας Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου […]


Current track

Title

Artist

Background