ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ' ΟΡ ΑΝΤΖ: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Την Τρίτη 11 Ιουνίου στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τον συγγραφέα Δημήτρη Τσεκούρα με αφορμή το βιβλίο του «Η πόρτα» εκδ. ‘Ερμα. Δυο λόγια για το βιβλίο Ο άνθρωπος της ιστορίας μας, ένας διανοούμενος –μάλλον− πενηντάρης, που φέρνει κάπως στον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο, ζει μόνος. Και […]

Την Τρίτη 7 Μαΐου στο Πορτοκαλί Ραδιόφωνο στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τον συγγραφέα Δημήτρη Χριστόπουλο με αφορμή το βιβλίο του «Σπουδή στο κίτρινο».

Σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου, στις 3 μ.μ στο Πορτοκαλί Ραδιόφωνο στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τη συγγραφέα και κριτικό λογοτεχνίας Σταυρούλα Παπασπύρου με αφορμή το βιβλίο της «Χωρίς μαγνητόφωνο». (Συναντήσεις με σύγχρονους Έλληνες λογοτέχνες).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ. Σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» θα μιλήσουμε για τη Έκθεση Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια 2019 και τις βιβλιοθήκες της πόλης.

IN MEMORIAM ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΒΑΛΗ Σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου, ση εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» είναι αφιερωμένη ζωή και το έργο του ποιητή Γιώργου Ρούβαλη. Καλεσμένη του Πέτρου Κακολύρη η ποιήτρια και μεταφράστρια Αμαλία Ρούβαλη, αδελφή του ποιητή.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΣΙΝΗ Την Τρίτη 19 Μαρτίου, η εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» είναι αφιερωμένη στις εκδόσεις Ασίνη. Καλεσμένος του Πέτρου Κακολύρη, είναι ο υπεύθυνος των εκδόσεων Δημήτρης Μπαχάρας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΣΙΝΗ Την Τρίτη 19 Μαρτίου, η εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» είναι αφιερωμένη στις εκδόσεις Ασίνη. Καλεσμένος του Πέτρου Κακολύρη, είναι ο υπεύθυνος των εκδόσεων Δημήτρης Μπαχάρας.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ …ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Την Τρίτη 5 Μαρτίου, στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο «Ενα κουτί στη θάλασσα» εκδ. Μίνωας. Ποιος είναι ο καλεσμένος μας Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου […]

0

Φεβρουάριος 26, 2019

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία» ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Λουκόπουλο, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο «Οι πόλεις το χειμώνα». O Κωνσταντίνος Χ. Λουκόπουλος γεννήθηκε στην Ελευσίνα το 1965 κι έχει σπουδάσει Φυσική και Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης. Ποιήματά του και […]

0

Φεβρουάριος 12, 2019

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟ Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου η εκπομπή «ΛΙΜΠΡΟ ΝΤ’ ΟΡ…αντζ: οι άνθρωποι πίσω από τα βιβλία», είναι αφιερωμένη στον σπουδαίο ποιητή Μιχάλη Κατσαρό. Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου Τα Μείζονα Ποιητικά του Μιχάλη Κατσαρού (1920-1998), εκδ. Τόπος, ο Πέτρος Κακολύρης φιλοξενεί και θα συνομιλήσει με τον γιο του ποιητή Στάθη Κατσαρό […]


Current track

Title

Artist

Background