ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΩΝ ΗΧΩΝ 2019-02-27

Ιφιγένεια Κορογόλου- Δημήτρης Λέντζος

Την Τετάρτη 27 Φλεβάρη στην τελευταία μας χειμωνιάτικη εκπομπή “ΣΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΩΝ ΗΧΩΝ” ο Αλέξανδρος Γερασίμου φιλοξενεί την ερμηνεύτρια Ιφιγένεια Κορογόλου και τον ποιητή στιχουργό Δημήτρη Λέντζο με αφορμή το άλμπουμ «Μισοφέγγαρο κυδώνι».

Μετά το άλμπουμ «Αιώνια μέθη», ο ποιητής – στιχουργός Δημήτρης Λέντζος και ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος ενώνουν τις δυνάμεις τους και πάλι σε έναν καινούργιο κύκλο τραγουδιών με τίτλο «Μισοφέγγαρο κυδώνι». To «Μισοφέγγαρο κυδώνι» είναι ένα γλυκόπικρο ερωτικό μουσικό παραμύθι για μεγάλα παιδιά πλημμυρισμένο από τρυφερούς στίχους, σαγηνευτικές μελωδίες και βαθιές ερμηνείες από τις ζεστές φωνές της Ιφιγένειας Κορολόγου και του Γιώργου Φλωράκη. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος.

Ολα τα παραπάνω καθώς πλησιάζει το live στην Ρότα την Παρασκευή 1 Μαρτίου. όπου θα παρουσιαστούν τα τραγούδια από την πρόσφατη διπλή τους συνεργασία στους δίσκους «Αιώνια Μέθη» και «Μισοφέγγαρο κυδώνι»,
Δύο κύκλοι τραγουδιών με διαφορετικό ύφος, αλλά κοινή αισθητική παρουσιάζονται μαζί για πρώτη φορά, με λιτές συνοδείες οργάνων και τις ζεστές φωνές της Ιφιγένειας Κορολόγου της Ευτυχίας Μητρίτσα και του Γιώργου Φλωράκη.
Current track

Title

Artist

Background