ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 2019-05-29

Η σπουδαία κυρία του θεάτρου Κερασία Σαμαρά, μία ηθοποιός κόσμημα, δίνει συνέντευξη από το Α έως το Ω για την ζωή της και την καριέρα της στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ραδιόφωνο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ την Τετάρτη 29 Μαΐου. Να σπεύσετε να ακούσετε την συνέντευξη χωρίς κανένα ενδοιασμό!!!

Η προικισμένη ηθοποιός με στόφα θεατρίνας και μεγάλη υποκριτική δεξιοτεχνία, έχει πλούσιο ψυχικό κόσμο και είναι άρρηκτα συνυφασμένος με τα επαγγελματικά της χαρίσματα που την κάνουν
πολύ ξεχωριστή.

Τις παραστάσεις, της ανεβάζει η ίδια γιατί εκτός από την έξοχη υποκριτική που μας χαρίζει, έχει την ευκολία να γράφει και να σκηνοθετεί, να τραγουδά και να χορεύει. Επιλέγει έργα από την παγκόσμια δραματουργία, όπως αυτό που ανέβασε το χειμώνα με την καταξιωμένη, σαγηνευτική ηθοποιό Βέρα Κρούσκα το «Το πορτραίτο μιας Μαντόνα» στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ και μας έδειξε έμπρακτα τι σημαίνει καλό θέατρο.

Αυτή την σεζόν σκηνοθετεί το έργο «Οι Επικίνδυνες Μαγειρικές» το οποίο είναι η θεατρική εκδοχή του ομότιτλου μυθιστορήματος του Ανδρέα Στάικου που έχει μεταφραστεί σε 34 γλώσσες, έχει ανέβει στην Comédie-Française στο Παρίσι, καθώς και σε πολλά άλλα θέατρα του κόσμου και έχει μεταφερθεί με επιτυχία στον κινηματογράφο.
Current track

Title

Artist

Background