ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 2019-06-05

Η Καίτη Ιμπροχώρη, η εκλεκτή, σοβαρή και ανήσυχη ηθοποιός που τιμά το θέατρο με εξαιρετικές παραστάσεις θα δώσει μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ στο ραδιόφωνο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Η Καίτη Ιμπροχώρη δεν ξεχώρισε μόνο για το ταλέντο της, αλλά και για την ομορφιά της. Έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα αλλά και σε ταινίες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Μάνου Κατράκη με το έργο «Η γενιά του Κέννεντυ» Ακόμα διδάσκει σε δραματικές σχολές και υπήρξε πρόεδρος του Σ.Ε.Η ενώ ανήκει και στην διοίκηση του Κ.Θ.Β.Ε
Το τηλεοπτικό κοινό την θυμάται στην τηλεοπτική σειρά «Λούνα Παρκ» (1974-81), και το νεότερο κοινό θα την θυμάται σίγουρα από την κωμική σειρά του MEGA «Το Ρετιρέ»
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι βασικό στέλεχος των «Θεατρίνων Θεατές». Κάθε Τετάρτη βράδυ παρουσιάζει στο θέατρο Studio Κυψέλη το εμβληματικό έργο της Μαίρης Μιχαλάτου « Η Κάρεν Στόουν δεν μένει πια εδώ» Η κα. Ιμπροχώρη είναι στο ρόλο της Κάρεν Στόουν. Με το που ανεβαίνει στην σκηνή, μας παίρνει μαζί της με την εκφραστική του προσώπου της. Ένα βλέμμα γεμάτο, δύο μάτια υγρά. Μας ταξιδεύει στην ζωή μιας γυναίκας, που τα γεύτηκε στην ζωή της όλα, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει την συντροφικότητα. Μια γυναίκα που ήθελε πάντα να λάμπει, να είναι το επίκεντρο και που τώρα τα φώτα έσβησαν και χάθηκε στην λήθη μιας υπέρλαμπρης αλλοτινής εποχής. Δίνει στην ηρωίδα της σάρκα και οστά μέσα από τις εκφράσεις της και την φωνή της, που άλλοτε είναι καθαρή και σίγουρη, και άλλοτε σπάει και λυγίζει. Eίναι μία απολαυστική συνέντευξη που αξίζει να την παρακολουθήσετε.
Current track

Title

Artist

Background