ΑΝΟΙΧΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Πρόγραμμα εκπομπής

Πεμπτη 20:00 21:00
Κυριακη 12:00 13:00
Κυριακη 14:00 15:00
Tagged as:

Τα Ανοιχτά Ημερολόγια είναι μια εκπομπή λόγου και μουσικής. Ανάλογα με τη διάθεση, την εποχή, τον καιρό, τ’ άστρα ή το τελευταίο ποίημα που διάβασε η παραγωγός Καλλιόπη Λιαδή, ανοίγουν τυχαία σε μια παλιά σελίδα τους ή αρχινούν να γράφουν μια καινούργια. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις και τα παραμύθια. Έχουν άρωμα μανταρινιού γιατί ταξιδεύουν πάνω από τον Κάμπο της Χίου και την Απλωταριά της και ταξιδεύουν τις Πέμπτες στου Ψυρρή γιατί ταιριάζουν πολύ με τα χρώματα του Πορτοκαλί Ραδιοφώνου.

Τα Ανοιχτά Ημερολόγια μεταδίδονται ζωντανά δύο Πέμπτες κάθε μήνα από τις 8 ως τις 9 μ.μ. (τις άλλες δύο Πέμπτες επαναλαμβάνονται). Ξεκίνησαν συνεργασία με το portokaliradio.gr το 2018, ενώ προηγουμένως είχαν τη μορφή podcast στην ιστοσελίδα aplotaria.gr όπου όποιος θέλει μπορεί και τώρα να τα βρει και να τα ξανακούσει.

(φωτογραφία εκπομπής: Have mercy, έργο της Αφροδίτης Παπαδουλή)ΑΝΟΙΧΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ crew

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από τα Καρδάμυλα της Χίου. Σπούδασε ζωγραφική στο Κολέγιο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης κι έχει κάνει πολλές διαφορετικές διαδρομές στο χώρο της δημιουργικής έκφρασης (φωνητική, θέατρο, πολιτιστική παραγωγή και διαχείριση κ.ά). Όσες ολοκληρώθηκαν είχαν αίσιο τέλος, ενώ κάποιες εξελίσσονται ακόμα. Σημαντικοί σταθμοί ήταν η εγκατάσταση της στη Χίο και η […]


Current track

Title

Artist

Background